No, dokončala sem.
Fila 1:
2dcl sladke smetane - stepene
500g mascarpone sira
2 žlici sladkorja - oz. po okusu
malo ruma
vanilij sladkor
1 skodelica stolčenih piškotov
Fila 2:
500g mascarpone sira
3 žlice sladkorja
malo ruma
češnje
sok od češenj
Vse sestavine za filo 1 sem zmešala skupaj in namazala na prvi biskvit, ki je bil temne barve.
Čez sem položila svetel biskvit, nanj lepo razporedila tistih 30 češenj, ki so še ostale v zamrzovalniku od letošnje sezone in namazala s filo 2 in pokrila s temnim biskvitom.
Oblila s čokolado in torta je bila gotova. Tista poslikava pa je bila...
Mislim, ej! Takole dražiti sladkosnedneže pa ni lepo :-)
ReplyDeleteTole je pa res moralo biti odlično!
ReplyDeleteMal se je treba posladkat :)
ReplyDeleteEdina slaba kritika je bila "Sam naslednjič lahko daš kakšno češnjo več" - ko bi jih vsaj imela, ker nisem pa hotla dat gor vloženih, ker so mi prevodene in brez okusa.