Home    Crafts    Cooking    Places    Izzivi    Other   

February 26, 2013

Moje nove "moje" nogavice

Pa sem tudi jaz prišla na vrsto.
Peta bi lahko bila malo večja ampak so pa super udobne. Visoke zadosti, ker ostale viham nazaj. V doolžino do mm natančno, edino peta bi lahko bila malo večja ampak so moje moje in se ne bom protoževala.

6 comments:

 1. Moj pulover bo iz enake volne! Bova imele komplet :-) Super si naštrikala. S peto sem imela jaz tudi vedno probleme.

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Sem vidla. Dobra si da štrikaš pulover.
   Naša mati ga dela za našga fotra pa... zbiram zagon, da naredim nečakinji oblekco (želi si jo) ampak med tem ko zbiram moči delam že nove nogavice. Pa še gamaše za sestro bojo pomoje še prej narejene :) poj pa bo zmanjkalo izgovorov.

   Delete
 2. Ja ja se mi zdi da bosta imeli komplet sem takoj dobla preblisk..:)izpeljita randi....pridni sta...:):)

  ReplyDelete
 3. Tvoji zokenčki so mi všeč, ker so bolj kratki. S petami je pa tako, da kilometrina (beri: veliko zokenčkov) prinese izkušnje tudi pri izdelavi pete. V glavnem si bila pridna.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Imam rajši kratke nogavice, ker če so predolge jih potem viham nazaj in je škoda volne :)

   Saj s časom nekako vrjamem da bom našla peto, ki mi ustreza. To se šele moje 4. nogavice (dvoje št. 28 in ene čisto nizke) in vsak par ima svojo vrsto pete. Mi je pa ta do sedaj nekako najbolj všeč, ker ima vzorec in lep, gladek prehod, pa nobenih prevelikih lukenj.

   Delete
 4. Naj ti odgovorim za kruh ....vse zmešaš nič ne vzhaja...ker vzhaja v pečici..direkt v vročo pečico...poanta vinskega kamna..ni napihnjenega trebuha k se napapaš....vsi ki obiščejo bioresonanco dobijo tak recept ti si ga dobila pa pr men.....(proti kandidi)menda je to zdej kr pogosto ...žal...

  Tko da škodit pač nemore....un tvoj kruh je pa greha vreden...:):)

  ReplyDelete