Home    Crafts    Cooking    Places    Izzivi    Other   

February 17, 2013

Sušenje rezancev

Najprej je bil plan narediti ene navadne in ene iz ajdove moke. No, ajdova moka je predolgo stala pri nekomu in žal ni bila več uporabna. Tako je nastala ena runda navadnih širokih reznacev in ena runda iz polnozrnate in navadne moke.

Tako pa se sušijo.



5 comments:

  1. O ti špagetarca...super ti je ratalo:):)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saj moram pohvaliti tudi pomagača, ker brez tega nebi tako dolgi ratal :)

      Delete
  2. Ti pa si pridna! Obožujem testenine, jih pa redko delam sama. Čeprav priznam, da je bila tole kar ena vzpodbuda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sem imela čas. Po sveža jajčka iz Domače vasi.
      Drugače pa taki domači široki rezanci so... bodo kmalu na sporedu :)

      Delete
  3. Vau! To pa super izgleda! To moram sporbati - enkrat!
    LP, vanja.

    ReplyDelete